Hoe krijg ik mijn kind veilig(er) en gezond(er) naar school? – Lezing en debat in Geel

27/04/2018 – De stad Geel startte recent met het Route2School project. Ook zij willen dus de verkeersveiligheid van hun schoolroutes verbeteren. Om dit project en het belang ervan nog meer in de verf te zetten, organiseren de Stad Geel, Fietsersbond Geel en Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout op donderdag 3 mei een avond waar het project wordt voorgesteld, er lezingen zijn over verkeersveiligheid en er ruimte is voor debat.

De bedoeling van deze informatieve avond is (groot)ouders, leerkrachten, directie, buurtbewoners en opzichters inspireren om deel te nemen aan het project en hun voor 20 mei te registreren. Na registratie kunnen de deelnemers hun schoolroute ingeven, samen met de ervaren knelpunten en suggesties van oplossingen. Die informatie wordt dan verwerkt tot een nieuwe digitale schoolroutekaart. Deze wordt in september 2018 bekend gemaakt.

Wanneer? Donderdag 3 mei vanaf 19u

Waar? Café De Werft (Werft 34, Geel)

Prijs? Inkom is gratis

19:00 – Ontvangst